KOOP NU
KOOP NU

Far Cry New Dawn

Leid het gevecht tegen de meedogenloze Highwaymen, aangevoerd door de tweelingzussen Mickey en Lou, in een gloednieuwe Far Cry die zich afspeelt in Hope County, Montana, 17 jaar na de wereldwijde kernramp. Pre-order nu om de Eenhoorntrike-skin vanaf dag 1 te gebruiken!

KOOP NU

Game-info

Een getransformeerde wereld

Zeventien jaar na een kernramp is Hope County, Montana, veranderd op onverwachte manieren. De nucleaire winter heeft plaatsgemaakt voor een ongekende bloeiperiode, met een weelderig, kleurrijk landschap tot gevolg, waar de bevolking in zelfgemaakte huizen probeert te overleven. Het is een wetteloze, keiharde wereld waarin je stevig in de schoenen moet staan en jij kunt dat van dichtbij beleven met een vriend of vriendin in de coöp of in je eentje.

ONTDEK MEER
Placeholder
De Nieuwe Orde

Nadat ze de apocalyps hebben overleefd, staan de overlevenden in Hope County oog in oog met een nieuwe dreiging: de nihilistische Highwaymen. Deze meedogenloze misdadigers roven het land leeg. Wanneer de overlevenden om hulp vragen, raak je algauw verwikkeld in een nieuwe strijd, waarin de toekomst van Hope County op het spel staat.

Placeholder
Geïmproviseerd arsenaal

Sinds de nucleaire apocalyps scharrelen de overlevenden door de restanten van de oude wereld, op zoek naar materiaal om schuilplaatsen, gereedschap en wapens mee te maken. Het resultaat oogt houtje-touwtje, maar vergroot je overlevingskansen tijdens gevechten. In je thuisbasis kun je krachtige wapens en voertuigen maken, waardoor je meer opties dan ooit hebt voor explosieve, over-the-top actie.

Placeholder
Maak nieuwe vrienden

Als je nooit weet wat je te wachten staat, is het geen overbodige luxe om hulp achter de hand te hebben. Je hebt de keuze uit een eclectisch stel huurlingen en vechtbeesten, of dat nu Hurk, een wild zwijn of wie dan ook is. Je kunt zelfs met een vriend of vriendin de coöp spelen.

Placeholder
Overleef de chaos en waag je buiten Hope County

Je thuisbasis is het hart van Far Cry New Dawn. Als je de basis verbetert, krijg je toegang tot krachtigere wapens en uitrusting waarmee je je overlevingskansen in de buitenwereld vergroot. Niet alleen Hope County is ten prooi gevallen aan de nucleaire apocalyps en je kunt ver voorbij de countygrenzen op expeditie gaan. Daarbij stuit je onder andere op moerassen, een woestijncanyon en de kust.

Placeholder

Nieuws

      Loading...