[2017-10-30] COOP trailer

Bevrijd Hope County met een vriend in de coöp van Far Cry 5.

30-10-2017 12:00

Zodra Far Cry 5 op 27 Maart 2018 beschikbaar is, kan je de uitgestrekte wereld van Hope County in Montana verkennen en de bewoners bevrijden van het Project van Eden's Gate. Daarnaast kan je de volledige campagne van Far Cry 5 ook in coöp spelen door een vriend te ronselen als je partner in crime.

Wanneer je de tutorial hebt voltooid en klaar bent om je vijanden in Hope County het leven zuur te maken, kan je op elk moment de hulp van een vriend inschakelen. Deze bevriende huurling zal als zijn personage in de game verschijnen en tijdens jullie avontuur aan je zijde strijden. Hij kan naadloos meedoen en weggaan en gebruik maken van de alle opties van de voice-chat. Terwijl jij en je kameraad naast elkaar strijden om de overwinning, kunnen jullie elkaar helpen door munitie en verbanddozen te delen. Als je jullie vriendschap op de proef wilt stellen, kan je zelfs de functie Eigen vuur inschakelen.

Indien je een vriend uitnodigt om mee te spelen, kan je de wereld nog steeds op je eigen tempo verkennen. Alleen de hoofdspeler kan missies accepteren, huurlingen aannemen en aansturen, en de voortgang in de wereld behouden. Ondertussen mag de vriend die aan je zijde vecht ook alle voortgang als speler behouden, inclusief alle verzamelde cash, wapens, voordelen of buit die zijn verdiend (met uitzondering van voorwerpen die zijn ontgrendeld tijdens missies). De game zal ervoor zorgen dat jullie bij elkaar in de buurt blijven zodat jullie voor elkaar kunnen zorgen. Hierbij wordt rekening gehouden met de positie van elke speler. Als een van de spelers te ver is afgedwaald, kan hij worden geteleporteerd naar de andere speler. Coöp is alleen beschikbaar voor spelers in je vriendenlijst. Willekeurige matchmaking is niet beschikbaar en als je liever in je eentje op pad gaat, kan je de functie uitschakelen.

Jij en een vriend kunnen vanaf 27 Maart op expeditie gaan in Hope County, wanneer Far Cry 5 beschikbaar zal zijn voor PS4, Xbox One en PC.


Meer informatie

Delen