[2018-03-06] Far Cry Arcade

Multiplayer, map-editor - Ontdek Far Cry Arcade

06-03-2018 02:00

Eindeloze maps, eindeloos plezier! In Far Cry Arcade speel je eindeloos Far Cry-ervaringen die gemaakt zijn door een omvangrijke community aan makers. Speel solo, coöp of PvP met maximaal 6-tegen-6 spelers in dit leuke, snelle speltype met eindeloze mogelijkheden.Start Far Cry Arcade

Far Cry® Arcade breidt de populaire map-editor uit en laat onze omvangrijke community aan mapmakers geweldige gratis content maken met de veelzijdige Far Cry® Arcade-editor. Dankzij regelmatige updates en talloze uitdagingen kun je altijd nieuwe content vinden die je een reden geeft om te blijven spelen.


EINDELOZE MAPS, EINDELOZE VARIATIE, EINDELOOS PLEZIER

Far Cry®Arcade is gratis beschikbaar als onderdeel van Far Cry®5, en vormt een verzamelpunt voor speltypen met beelden uit succesvolle Ubisoft-games om een nagenoeg eindeloze hoeveelheid maps te maken.

 • Dankzij singleplayer-, coöp- en multiplayer-speltypen is er voor ieder wat wils, ongeacht je voorkeur.
 • Visuele packs van andere Ubisoft-titels zijn vanaf de eerste dag gratis beschikbaar – waaronder Assassin's Creed® IV: Black Flag and Watch_Dogs® – en kunnen gecombineerd worden met gameplay-aanpassingen voor nagenoeg eindeloze mogelijkheden.

CONSTANTE UPDATES

Een ijverige community mapmakers en maandenlange updates na de release zorgen voor hoogstaande content, dus er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

 • Far Cry® 5-spelers kunnen hun eigen content maken en delen met een grote community spelers.
 • Omdat het Ubisoft-team en mapmakers al bezig zijn met maps, zal Far Cry® Arcade vanaf het begin een selectie maps bevatten.
 • 6 thematische content-updates en wekelijks uitgelichte maps om de beste toevoegingen in het zonnetje te zetten.

SPELTYPEN

Multiplayer-speltypen:

 • Deathmatch: een klassieke ervaring waarin 12 spelers ieder voor zich spelen. De hoogste score binnen de tijd wint de match.
 • Team Deathmatch: twee teams van 6 spelers nemen het tegen elkaar op. Het team met de hoogste score binnen de tijd wint de match.

Solo- en coöp-speltypen:

 • Outpost: dood alle vijanden in hun buitenpost. Soms moet je de buitenpost voltooien zonder gezien te worden, of zonder een alarm af te laten gaan waarmee versterking ingeroepen kan worden.
 • Assault: dood alle vijanden op de map. Er kunnen nieuwe vijanden verschijnen in golven. De map is voltooid als de laatste vijand is gedood.
 • Bounty Hunt: dood alle gemarkeerde doelwitten op de map, en begeef je vervolgens naar het evacuatiegebied.
 • Journey: ga van het beginpunt naar de uitgang. Deze maps zijn vaak meer gericht op verkenning dan op gevechten.

Far Cry Arcade is gratis beschikbaar als onderdeel van Far Cry®5! Er is altijd een reden om de Arcade in te gaan en iets nieuws te ontdekken.

Delen